top of page

Kivilajikkeet

Valmistamme kaikki hautakivemme kotimaisesta graniitista. Suomalainen graniitti luo muistomerkille vahvan ja kestävän pohjan, joten on kunnia päästä työstämään asiakkaillemme yksilöllisiä muistomerkkejä tästä maailman parhaasta kivilajista. Kaikki tältä sivulta löytyvät kivilajikkeet kuuluvat varastoomme, eli niiden saatavuus on taattu. Mikäli haluat tarjouksen jostakin muusta kivilajikkeesta, otathan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä asiaa eteenpäin.

Kivi on luonnomateriaali, joten sille on ominaista värisävyjen ja kuvioiden muutokset eri kivien suhteen. Kahta täysin identtistä kiveä ei ole olemassa ja siinä piileekin kotimaisen kiven kauneus.

ylamaan-graniitti-ylamaan-vihrea-700x700px.jpeg

Ylämaan vihreä

Vihreän sävyn upea graniitti

spektroliitti.jpeg

Spektroliitti

Kaunis ja erityinen graniittilajike

Kurun musta.jpeg

Kurun musta

Tummansinisen sävyinen graniitti

Taivassaloparempi.jpeg

Taivassalon punainen

Klassinen punainen graniitti

spektroliitti.jpeg

Amadeus

Kaunis ja yksilöllinen graniitti

Kivestä kunnioittaen,

läpi sukupolvien.

Black on Transparent.png
Hautakiven valmistus
IMG_1995_edited.jpg
IMG_1471.jpg

Sahaamme jokaisen valmistamamme hautakivimallin itse kotimaisesta raakakiviaineksesta. Tämä takaa asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen hinnan myytävälle tuotteelle, sillä hautakiven valmistukseen ei liity ylimääräisiä kustannuksia tuottavia välivaiheita. Kiven matka valmiiksi hautakiveksi haudalle sisältää paljon eri työvaiheita, aina raakakiven sahauksesta, hautausmaalle asennukseen asti.

IMG_1991_edited.jpg
esite39_edited.jpg
bottom of page